ABR

ABR | portillo i riera

ABR Portillo Riera Arquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme amb seu a l’antiga fàbrica de ceràmica rehabilitada Espai Baronda, a Esplugues de Llobregat. Co-fundat al 2011 per Rosario Portillo i Ignasi Riera, ABR ha desenvolupat nombrosos projectes arreu del món, a països com Argèlia, Suïssa, Espanya, Guinea Equatorial, Perú, Brasil i Xina.

El principal actiu d’ABR és l’enteniment de la questió global del mercat actual, aportant a la vegada un servei adaptat a les necessitats locals; tot plegat mitjançant l’ús de l’experiència multi-cultural adquirida per la seva plantilla i el seu fort compromís per tal d’oferir un servei d’alta qualitat.

Entre altres, ABR ha realitzat diversos i significatius projectes com la transformació d’una bodega en un Hotel-Balneari a Martigny (Suïssa), la renovació i ampliació de l’Hotel Touat a Adrar (Argèlia), nous edificis d’habitatges a Rio de Janeiro i Barcelona, la urbanització del Camí de la Muntanya a la Vall de Sant Just Desvern, i el Pla Director de Paisatge Urbà de l’Espai Barça.

Actualment, ABR treballa en diversos projectes incloent blocs residencials i vivenda pública a Barcelona, un centre esportiu a Guinea Equatorial i projectes d’urbanització i planejament a Barcelona i Lima.

ABR Portillo Riera Arquitectes, S. L. P.

Adreça:

Espai Baronda. Carrer de la Riba 36, 08950.

Esplugues de Llobregat, Barcelona, Espanya.

Telèfon:

+34 936 763 664

E-Mail:

info@abraa.net

Web:

abraa.net

Rosario Portillo

Rosario Portillo es va graduar en la carrera d’arquitectura al 1990 per la Universitat
Politècnica de Catalunya (ETSAB-UPC). Col·legiada al COAC, ininterrumpudament des
de l’any 1991, acumula una àmplia experiència en el camp de l’edificació, la gestió, l’urbanisme i el planejament.

En el període del 1985 al 1994 va treballar a l’estudi de l’arquitecte Fidel Sánchez García del Castillo desenvolupant projectes d’edificació, instal·lacions i interiorisme.

Del 1994 al 2004 va treballar a l’estudi de l’arquitecte Miquel Álvarez Trincado com a responsable en temes de planejament, gestió, tramitació i promoció inmobiliària.

Posteriorment, del 2005 al 2009 va treballar per el GRUP TAU ICESA com Direcció de Projectes, continuant i consolidant la línia iniciada anteriorment: planejament, gestió urbanística i tramitació d’expedients, ampliada amb la preparació de concursos per a l’Administració, l’especialització en la gestió de concessions administratives i la participació en Projectes Singulars.

Des de l’any 2010 co-lidera amb Ignasi Riera l’estudi d’arquitectura ABR a Barcelona empresa d’Arquitectura, Urbanisme i Planejament Urbà.

error: